حمله سایبری هکرهای ایرانی به اهداف صهیونیستی و عربستانی


این گزارش پس از آن منتشر شد که اخباری مبنی بر جاسوسی رژیم صهیونیستی از مذاکرات هسته ای میان ایران و قدرتهای جهانی توجه رسانه های دنیا را به خود جلب کرد.

هرچند مقامات صهیونیستی خبر جاسوسی از مذاکرات را رد کرده اند اما سوابق اسرائیل در این زمینه گویای مسائل دیگری است. حتی مقامات آمریکا نیز با اذعان به تلاش سرویس های جاسوسی اسرائیلی برای اطلاع از روند مذاکرات هسته ای تاکید کردند که هیات آمریکایی برای مقابله با چنین جاسوسی هایی از یک سیستم امن استفاده می کرد.

هفته گذشته چهارشنبه (20 خرداد) وال استریت ژورنال گزارش داد زمانی که این شرکت امنیتی، سال گذشته میلادی، متوجه شد توسط ویروسی که اعتقاد بر این است جاسوسان اسرائیلی آن را مورد استفاده قرار می دهند، هک شده است، سعی کرد اماکن دیگری را که هدف قرار گرفته اند شناسایی کند. این شرکت میلیون ها رایانه را در سراسر جهان مورد بررسی قرار داده و متوجه شد سه هتل لوکس در اروپا نیز مورد حمله قرار گرفته اند. هیچ هتل دیگری تحت حمله قرار نگرفته بود.

مسئولین کاسپراسکای در تحقیقاتی که برای کشف ارتباط بین این هتل ها انجام دادند متوجه شدند که هر سه هتل در گذشته محل برگزاری مذاکرات هسته ای بین ایران و گروه 1+5 بوده اند.

این ویروس نسخه بهبودیافته ویروسی به نام «دوقو» (Duqu) بود که برای اولین بار توسط کاسپراسکای در سال 2011 کشف شد. مقامات کنونی و سابق آمریکا و بسیاری از کارشناسان امنیت سایبری بر این باور هستند که دوقو برای انجام پیچیده ترین عملیات جمع آوری اطلاعات توسط رژیم صهیونیستی مورد استفاده قرار می گرفت.

پس از این افشاسازی، مقامات آمریکایی با تایید تلاش رژیم صهیونیستی مبنی بر استفاده از ویروس جدیدی برای جاسوسی از مذاکرات هسته ای اعلام کردند از رایانه های تیم آمریکایی اطلاعاتی به سرقت نرفته است.

سفارت های جمهوری اسلامی ایران در وین، پایتخت اتریش، و برن، پایتخت سوئیس، نیز بلافاصله طی یادداشت های رسمی جداگانه ای که به وزارت خانه های امور خارجه اتریش و سوئیس ارسال شد، با اشاره به اخبار منتشر شده اخیر، مراتب نگرانی جدی دولت ایران از امنیت اماکن محل برگزاری مذاکرات هسته ای را به دولت های مزبور اعلام کرده و خواستار اطلاع از نتایج تحقیقاتی که در این زمینه معمول می گردد، شدند.

دیپلمات های ایرانی البته تأکید کردند که همیشه احتمال چنین جاسوسی هایی را می داده اند بنابراین تدابیر لازم را اندیشیده اند و گزندی از این جاسوسی ها وارد نیامده است.

انتشار خبر حمله سایبری ایران به اهداف اسرائیلی پس از مشخص شدن تلاش رژیم صهیونیستی برای جاسوسی از مذاکرات هسته ای این ذهنیت را ایجاد می کند که مقامات تل آویو به دنبال راهی برای خنثی کردن و حداقل کاهش تاثیر منفی جاسوسی های این رژیم است.

 


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






موضوعات مرتبط: امنت سیستم ، ،
برچسب‌ها:

تاريخ : جمعه 6 فروردين 1395برچسب:, | 15:29 | نویسنده : محمد |

.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • سحر دانلود